El cafè és en realitat molt saludable. Està carregat d'antioxidants i nutrients beneficiosos que poden millorar la nostra salut.
Els estudis demostren que els bevedors de cafè tenen un risc molt més baix de diverses malalties greus. Aquests 13 són els principals beneficis per a la salut basats en l'evidència, que s'han confirmat en estudis humans reals.
1. El cafè pot millorar els nivells d'energia i fer més intel · ligent.
La cafeïna bloqueja un neurotransmissor inhibidor en el cervell, el que condueix a un efecte estimulant. Això millora els nivells d'energia, l'estat d'ànim i els diversos aspectes de la funció cerebral
2. El cafè pot ajudar a cremar grassa.
Diversos estudis mostren que la cafeïna pot augmentar la crema de greix al cos i augmentar la taxa metabòlica
3. La cafeïna pot millorar dràsticament el rendiment físic.
La cafeïna pot augmentar els nivells d'adrenalina i alliberar els àcids grassos dels teixits. També condueix a millores significatives en el rendiment físic.
4. En el cafè hi ha nutrients essencials.
El cafè conté diversos nutrients importants, incloent la riboflavina, àcid pantotènic, manganès, potassi, magnesi i niacina
5. Cafè pot reduir el risc de la diabetes tipo II.
Diversos estudis observacionals mostren que els bevedors de cafè tenen un risc molt menor de desenvolupar diabetis tipus II, una malaltia greu que afecta actualment uns 300 milions de persones a tot el món.
6. El cafè pot protegir contra l'Alzheimer i la demència.
Els bevedors de cafè tenen un risc molt menor de contraure la malaltia d'Alzheimer, que és la principal causa de demència en tot el món.
7. La cafeïna pot reduir el risc de Parkinson.
Els bevedors de cafè tenen un risc de fins a un 60% menor de contraure la malaltia de Parkinson, la segona malaltia neurodegenerativa més comú.
8. El cafè sembla tindrer efectes protectors sobre el fetge.
Els bevedors de cafè tenen un risc molt menor de desenvolupar cirrosi, que pot ser causada per diverses malalties que afecten el fetge.
9. El cafè pot combatre la depressió i fer-te més feliç.
El cafè sembla reduir el risc de desenvolupar depressió i pot reduir dràsticament el risc de suïcidi.
10. Els bevedors de cafè tenen un menor risc d'alguns tipus de càncer.
El fetge i el càncer colorectal són les tercera i quarta causes principals de mort per càncer a tot el món. Els bevedors de cafè tenen un risc menor en els dos.
11. El cafè no causa malaltia del cor i pot reduir el risc d'accident cerebral.
El cafè pot causar augments lleus en la pressió arterial, que en general disminueix amb el temps. Els bevedors de cafè no tenen un major risc de malalties del cor, però un risc lleugerament menor d'accident cerebral.
12. El cafè podria ajudar a viure més temps.
12. El cafè podria ajudar a viure més temps.
Diversos estudis demostren que els bevedors de cafè viuen més temps i tenen un menor risc de mort prematura.
13. El cafè és la font més gran d'antioxidants en la dieta occidental.
13. El cafè és la font més gran d'antioxidants en la dieta occidental.
El cafè és una de les begudes més saludables del planeta.
He pensat de traduir un article que he llegit avui en la secció de ciència de la revista Business Insider i que he considerat que també vos podia interessar. Ací l'original.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada