dimecres, 13 de febrer del 2013

TONI CANTÓ: "EL ANIMAL"

Em fa vergonya aliena que el valencià Antonio Cantó García del Moral (Toni Cantó), haja dit en el Congrés dels Diputats que:

"Els animals no tenen dret a la vida ni a la llibertat"


Aquest senyor està representant per part de UPyD als valencians que el van votar?.
Pensava que era un partit de Progrés (Unió i Progrés i Democràcia).
Jo no li vaig votar però sincerament crec que no representa els interessos dels valencians.


Crec que, com es normal, representa els interessos del seu partit. Un partit recentralitzador i que la seua màxima és recentralitzar tot el poder autonòmic a Madrid, és a dir, que desapareguen les autonomies.


Però bé la gent ja s'anirà adonant del que realment és la Unió, el Progrés i la Democràcia per a aquesta gent.


No us perdeu aquest article, que inclou aquesta imatge (a baix) de twitter. La qual he pogut comprovar al mateix twitter que és real, excepte la foto de Rosa Díez.
Un exemple d'afiliat a aquest partit, no dic que siguen tots iguals.


En la web de www.invertia.com també parlen de les seues polítiques.

Tornant amb el Toni, el xic pel seu treball en Radiotelevisió Valenciana, va rebre 134.554,59 euros per cinc mesos de servei al programa de càmera oculta Mira, mira (2002-2003).
Al 2010 comptava en el seu domicili de Torrelodones (Madrid) amb una línia RDSI sufragada per la radiotelevisió pública valenciana, 300 eur. instal·lada per a fer possible la seua col·laboració en un programa de ràdio en el que mai va participar i el qual va deixar al poc temps per voluntat pròpia.
Al gener de 2012 l'actor va fer un videomuntaje en el qual un míssil impactava en la seu de Radiotelevisió Valenciana. amb un missatge en el qual qualificava el contingut del vídeo com "una bona manera d'acabar amb el dèficit de Canal Nou". Clar amb sous de 134.554,59 eur per 5 mesos de treball.
I ara li a tocat el torn als animals. Són per a menjar. Veritat Toni?, gossos, gats, periquitos, cavalls, micos, óssos, dofins...... tots encara que estiguen en perill extinció o siguen les mascotes estimades dels seus amos, no tenen dret ni al fet que els donen de menjar.

Tu si que eres animal.

Toni, eres un bon actor. A mi m'agradava molt el teu paper en la sèrie "7 vidas" de Telecinco.

D'altra  banda a mi personalment no m'agrada el teu discurs polític, tampoc el teu fosc partit polític encara que les enquestes us facen ser optimistes.
Però bé enrecordeu-vos que açò és democràcia.
Pobre gat ja no podrà anar lliurement per les teulades



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada