dilluns, 18 de febrer del 2013

SALUT: EL TE VERD

Des de fa mig any, m'he fet aficionat a prendre aquesta infusió mil·lenària. La referència més antiga és del 2.737 abans de Crist a Xina com una ajuda a la salut.

Els principals productors juntament amb Xina, son Japó i Vietnam.
Tradicionalment, els tes verds es preparen amb aigua per baix del punt d'ebullició (de 80 a 90 °C), si és més llavors el te es posaria amarg.




Aquest tipus d'infusió és una de les begudes més beneficioses per a cobrir les nostres necessitats nutricionals.

S'ha convertit en una beguda cada vegada més popular a nivell mundial a causa dels seus poderosos beneficis per a la salud.es veritablement sorprenent el que el te verd pot fer per la salut.



Quins són les raons que em van fer començar a prendre aquesta infusió? Doncs que estava bastant gros i cercava aliments que ajudaren a perdre pes.

Llavors vaig descobrir en la Wiquipedia  que un dels beneficis que té és: Augment de la lipoxidació (ajuda a l'organisme a utilitzar la grassa com a font d'energia) i augment del metabolisme, és a dir, ajuda a aprimar.

Clar, aquest va ser el principal motiu però després vas descobrint que té molts més efectes beneficiosos per a la salut.


1. Càncer
2. Malalties Cardíaques
3. Anti envelliment
4. Pèrdua de pes
5. La Pell
6. Artritis
7. Ossos
8. Colesterol
9. Obesitat
10. Diabetis
11. Alzheimer
12. Malament de Parkinson
13. Malalties Hepàtiques
14. Alta Pressió sanguínia
15. Enverinament per aliments
16. Sucre en la Sang
17. Immunitat
18. Grip i Refredats
19. Asma
20. Infecció d'Oïts
21. Herpe
22. Càries
23. Stress
24. Al·lèrgies
25. VIH

Ací us deixe un enllaç a un altre blog que desenvolupa aquestes raons.

Clar, no tot és de color de rosa en el món del te verd, també té les seues contraindicacions i efectes secundaris.



Després existeixen diversos formats per a prendre-ho, en borsetes, en fulla, en càpsules.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada