dimarts, 19 de febrer del 2013

HUMOR: XAVI CASTILLO. "VERIUEU-HO"

Algun lector em demana que parle de coses divertides també, que sempre parle de política i coses serioses.

Seguint els seus consells avui vaig a parlar de Xavi Castillo.

Xavi Castillo és un actor de teatre nascut a Onda el 1967 i criat a Alcoi, fundador i director de la companyia alcoiana Pot de Plom.


Pot de Plom és una companyia teatral nascuda a Alcoi en 1992. 
Els seus espectacles solen ser humorístics, sovint monòlegs, on s'analitza la realitat i temes d'actualitat de manera satírica.
Açò ha portat a aquesta companyia alguns problemes amb autoritats locals i autonòmiques, vinculades al Partit Popular (PP), sent les seues actuacions vetades, per exemple, en Canal Nou.




Com diem abans, el seu humor satíric està vinculat generalment a temes d'actualitat. La sàtira és un subgènere líric que expressa indignació cap a algú o alguna cosa, amb propòsit moralitzador, lúdic o merament burlesc.
Ací us deixe un dels seus últims vídeos, un vídeo que parla de la dimissió del Papa.

Desbordats i descol·locats per la noticia de la dimissió del Papa, hem pogut veriuar les veritables raons de la seua dimissió. Oferim al veriueu-ho les declaracions completes del Papa

Vilaweb TV ofereix en exclusiva totes les setmanes un nou capítol del Veriueu-ho, de Xavi Castillo, aquesta setmana "El Reggae de Bárcenas". Us deixe l'enllaç.

Programa del Veriueo-ho amb Vicent, director de Vilaweb.
Va per tú Polvoreta.

1 comentari:

  1. Gracies José, en esta situacio que mos toca viurer no hi ha que pedrer el sonriure.

    ResponElimina