divendres, 1 de febrer del 2013

I LA "MARCA ESPAÑA"?. D. MARIANO

Què us vaig a explicar que no hàgeu llegit ja en tota la premsa, escoltat en radio o vist en TV,  i que ha anat destapant el diari EL PAIS. Si senyors, estem parlant del que s'ha vingut a cridar cas Bárcenas. I on els experts en grafologia coincideixen que la lletra dels textos apareguts en la imatge de EL¨PAIS és d'aquest senyor.






[I com diu el TomTom. "Ja hem arribat"  l'enllaç per a la recollida de signatures que demanen la dimissió de la cúpula del PP.]

Que un és innocent fins que es demostre el contrari tots ho sabem, però mentres açò arriba, els càrrecs més rellevants del Govern Estatal estan immersos en un escàndol de característiques descomunals, no és bo per a la "Marca España" que tant anhela D. Mariano.


En el diari Vilaweb hi ha un enllaç que ens mostra la repercussió en els mitjans internacionals.
No obstant açò des del PP ho segueixen negant i l'oposició demana la dimissió.

Els mercats internacionals ens tornen a posar en quarentena.

La promoció de la imatge exterior d'Espanya D. Mariano de la qual vostè i el rei son actualment els principals valedors pels càrrecs que ocupen. "La Marca España".

I que pensarà ara eixa majoria silenciosa que deia D. Mariano. Expressió que ja està definida dins del Franquisme sociològic: és la autocensura i la submissió voluntària i conformista a l'autoritat, que en casos extrems pot arribar fins i tot a qualificar-se de servilisme i en els més comuns s'identifica amb la denominada majoria silenciosa, que va proporcionar al règim la forma més barata, eficaç i ubiqua de repressió.

Jo també formava part d'eixa majoria silenciosa, però arriba un moment en què per diferents circumstàncies perds la por i deixes de ser silenciós i necessites poder expressar la teua disconformitat.

Si algú segueix la borsa podrà veure com ahir i avui han baixat de valor les accions de les empreses constructores que aportaven fons privats al partit (cosa que no veig malament, cadascun inverteix els seus diners on vol) s'invertien en efectiu pel que, al meu entendre, passava a una comptabilitat B del PP, és a dir, no quedava rastre en destinació. I d'ací al suposadament repartiment de sobres entre els alts càrrecs del partit.
-Sacyr Vallehermoso
-OHL

No se si té a veure amb l'escàndol, amb la finalització del veto a les posicions curtes que ha alçat avui la CNMV i que també està afectant als bancs o és simplement casualitat.
I llance una pregunta a l'aire, açò era una contraprestació per la concessió d'obra pública?

Amb els diners que arreplega aquesta gent al cap de l'any. És necessari que embruten la seua imatge i la de la "Marca Espanya" d'aquesta manera?
Mariano Rajoy: Alucinant més de 1.000.000 de euros a l'any. (Incloent la plaça de registrador de la propietat).
M. Dolores de Cospedal: més de 200.000 euros/any

Ja ho haureu vist però ací us deixe l'enllaç a EL PAIS  on apareixen les imatges de la suposada comptabilitat B.

"Súmate al Cambio"

Fins que no es demostre el contrari són innocents i estic segur que no es demostrarà però, estan fent mal a la "MARCA ESPANYA" en el món. Però tots sabem que tenen als seus incondicionals que passe el que passe li seguiran, recolzaran i continuaran votant.

Encara que per l'interès general o el ben comú sempre tenen la possibilitat de, dimitir, convocar eleccions i renovar la cúpula del partit.

Amb açò no estic dient que la resta de partits polítics estiguen nets però vostès són el Govern. D. Mariano haurien de donar exemple.



1 comentari:

  1. Se m'oblidava. Segur que eixim de la crisi, però no serà només per les polítiques restrictives del PP, serà pel canvi de cicle. No us equivoqueu.
    El Sr. Botín, un altre banquer, ja ho està anticipant.
    http://www.cincodias.com/articulo/mercados/botin-estamos-cerca-cambio-ciclo/20130131cdscdsmer_10/

    Aquest senyor donava el seu suport al PSOE.
    http://www.youtube.com/watch?v=NO80GMnhsDI

    ResponElimina