diumenge, 10 de febrer del 2013

Canal 9 "LA D'ELLS"

L'altre dia vam estar parlant de la manipulació informativa. Ara en Canal 9 han començat a comunicar els acomiadaments als treballadors afectats pel ERO. Els correus de la vergonya com diuen des de Vilaweb.


Imatge obtinguda de www.vilaweb.cat

"Neteja ideológica" segons els tres partits de l'oposició Valenciana.

L'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana possibilita la creació d'uns mitjans de comunicació social destinats a fomentar la intercomunicació entre valencians i a potenciar la seua identitat cultural i lingüística.
Veiem el comunicat via correu electrònic com potencia la identitat lingüística. Que passa que el castellà li dona més solemnitat al tema?.


Per tots és conegut que RTVV està sobredimensionada i suposa una despesa excessiva per a les arques de la GVA, tenint en compte l'àmbit territorial al que va destinat i l'optimització de la despesa. Us deixe un enllaç a un altre bloc que va fer l'any passat una comparativa. I en aquesta noticia una comparativa amb altres TV públiques.
Una cosa es l'optimització de la despesa i una altra les formes i la sensibilitat amb les quals es fan les coses. 


Sembla com que el ERO afecta als treballadors més objetctius i antics, que són els que van entrar amb la il·lussió d'una nova TV pública i en valencià. I dóna la sensació de que es queden els directius que han portat a la ruïna l'ens.



Com serà el pròxim capitol d'aquest serial?. En la meua casa ja fa bastants anys que no veiem aquest canal.
El tenín censurat:
La censura politica existeix quan un govern tracta d'ocultar, distorsionar o falsejar la informació que els seus ciutadans reben, per exclusió de repressió de la política de premasa, evitant així que el públic s'informe a través d'agències de noticies. En l'absènsia d'informació opositora i objectiva, la gent tindrà menys oportunitat de dissentir amb el govern o partit politic a càrrec.

Us deixe l'enllaç al bloc de la secció sindical de la C.G.T. en Radiotelevisió Valenciana



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada