dissabte, 16 de març del 2013

COMENÇA El GRAN CIRC

Aquest cap de setmana ha començat la FORMULA 1, com sempre desde Austràlia. Temporada número 64.

Aquestos son els principals actors d'enguany:



Algunes curiositats:

Totes les escuderies porten pneumàtics Pirelli, que té signat un contracte per el subministrament fins a l'any 2013.
Cap pilot porta el dorsal nº 13 en al seu cotxe des de 1976 per superstició, ja que creuen que dóna mala sort.
L'escuderia HRT no participarà enguany en el mundial de Fórmula 1 per no realitzar el pagament i haver-se acabat el termini per a realitzar-ho.
L'escuderia Scorpion Racing ha tornat entrar aquesta temporada com a substitut de HRT.

Ací teniu el calendari d'enguany, l'unica porva estatal serà a Catalunya el cap de setmana del 10-12 de maig a Barcelona.

Que passa en València?






El Gran Premi d'Europa no es disputarà en el Circuit urbà de València per falta de finançament i l'elevat cost de la seua realització.

Penseu que la GVA ha de finançar aquest espectacle amb els nostres diners?. L'anterior president de la GVA va signar un contracte amb Bernie Ecleston fins a l'any 2019.

La Fórmula 1 al final és parlar de diners. Ací un enllaç on parlen dels números a nivell global.

Però ací a València som els reis del mambo, ens permetem pagar 378.000 eur. a un presentador de Canal 9 per una estona i durant dos temporades. I a més segur que a despeses pagades.

A més mai es donen les dades de l'impacte econòmic que té la Fórmula 1 a València. Per què?, potser és perquè no és rendible i llavors no interessa.

Ara sembla que s'estan intentant arreglar les coses, ens hem adonat que els diners dels nostres impostos cal invertir-los d'un altra manera?. No ho sabem, de moment, de moment anem a alternar Catalunya amb València.

No se com ho faràn en altres països però ací com sempre, aquestes coses ixen de la iniciativa de la GVA, amb el diners dels nostres impostos.

Que els gestionaran els propis circuits on se celebren les carreres?. Patrocinadors, cobrament d'entrades... sense invertir els diners públics.

Ei ací també tenim patrocinadors i es cobren entrades. Valencia street circuit.






.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada