dijous, 3 de gener del 2013

#PrimaveraValenciana



Encara falta més d'un mes però per als que no ho sapieu o no ho recordeu, vos ho vaig avançant.

El 15 de febrer farà un any des que un grup de xavals que eixia d'estudiar en el de l'I.I.S. "Lluís Vives" de València, van decidir tallar el carrer Xàtiva en protesta per les retallades en educació aprovats per la Generalitat Valenciana. I pels retards en els pagaments als centres educatius. I més concretament per la situació que estava vivint el seu col·legi.

El dia va acabar amb un estudiant arrestat per part de la policia després de sofocar d'una forma inhumana la concentració dels xavals.

Açò va fer que l'endemà les nostres gents isqueren al carrer en defensa d'aquest xaval arrestat i de la males maneres de la policia, que tornà a actuar de forma desmesurada.

Açò va fer que l'endemà de nou, la nostra gent, isquera al carrer. Però aquesta vegada la policia no va actuar per la repercussió a nivell internacional que les seues actuacions havien tingut en els dies anteriors. Les manifestacions continuen durant la resta del mes de febrer, fins i tot transcendeix a la resta de l'Estat on altres ciutats es manifesten en solidaritat amb els nostres xavals.

Passat un any d'aquests fets, ja no escric més......



Més informació en: http://primaveravalenciana.com/ 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada